Pelit ja pelaaminen

HORIZON ZERO DAWN

Horizon zero dawn on peli jossa on nuori tyttö jonka nimi on Aloy. Aloy ei ole tavallinen ihmeinen hän on syntynyt vuoresta. pelin idea on se että Aloy selvittää kuka on hänen oikea äiti. Hän kuitenkin törmää tappaja joukkoihin kun hän on tekemässä koetustaan. Aloy päättää kuitenkin hoidella tappajat samalla kun etsii äitiään.


FALLOUT 4


Fallout 4 on seikkailu peli jossa seikkaillaan kaupungissa jonka ydinpommi on tuhonnut, radio aktiivisuus on mutatoinut ja tuhonnut ihmisiä ja eläimiä. Pelin idea on seikkailla, tehdä tehtäviä ja kerätä kokemusta. Fallout 4:n aika on tulevaisuudessa. Päähahmo on 230 vuotias mies tai nainen. Amerikan armeija on kehittänyt erikoishaarniskoita niitä kutsutaan Power armoreiksi. Ne kestää radio aktiivisuutta ja luoteja. Niitä löytää erilaisista paikoista maailmaa. 
League of legends

Perustietoa


League of legends on Riot gamesin kehittämä tietokonepeli, mikä julkaistiin vuonna 2009 Microsoft Windowsille. Myöhemmin myös OS X:lle vuonna 2013. League of legends kartta "Summoner's Rift" on saanut inspiraationsa Warcraft III: The Frozen Throne –pelin moninpelikartasta "Defense of the Ancients". Pelin idea on on tuhoa vastustajien "Nexus". Alkupelissä olet heikko, mutta keräämällä rahaa ja kokemusta tulet vahvemmaksi myös ostamalla tavaroita. Yksi peli kestää noin 30-45 minuuttia. 
NBA


NBA julkaistiin ensimmäistä kertaa vuonna 1995.
Kehittäjä: EA Canada


NBA  julkaistaan melkein joka vuosi. NBA 2k17 on realistinen ja aidon näköinen urheilupeli. NBA:ta on tullut kauppoihin noin joka vuosi. Yleensä NBA on myynyt ihan hyvin. Se ei ole kuitenkaan ollut yhtä hyvä myyntinen kuin NHL tai FIFA.
Nhl 17

Kehittäjä: EA SPORTS
NHL 17 on parantanut huttia joka on siis ultimate team. Ultimate teamissa siis pelataan  muita vastaan ja yritetään tehdä mahdollisimman hyvän joukkueen.
nhl 17 on myynyt joka vuosi miljoonia.

Clash Of Clans


Clash Of Clans oli nuorten suosituimpia pelejä noin 3-2 vuotta sitten. Nykyään Clash Of Clans on menettänyt pelaajia noin 70-60%. Nykyään he pelaavat Supercellin muita pelejä kuten Clash Royale.


Sling kong
Sling kong on lasten peli. Sling kong on peli missä kerätään erinlaisia ukkeleita. Sling kong on kolme vuotiaille ja siitä ylös päin. Sling kong julkaistiin vuonna 2015.


Need for speedTämä peli on Need for speed. Need for speed on autopeli. Ensimmäinen Need for speed julkaistiin vuonna 1994. Need for speed peli on moninpeli sekä yksin peli. Need for speedin ideana on kisailla autoilla tosia vastaan.

Clash Royale
Clash royale peli  on nousemassa. Clash royale on menestynyt hyvin siihen verrattuna että se peli tuli vasta vuonna 2015. Clash royale on vähintään 7 vuotiaille tai no ainakin netissä sanotaan niin.


Pokemon Go on tippumassa epäsuosioon.Pokemon Go on tippumassa epäsuosioon. Silloin kun se ilmestyi niin moni pelasi sitä. Nykyään noin puolet siitä määrästä pelaa Pokemon Go:ta.

                                    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti